HEM     TJÄNSTER      PRISER      RUT     OM FÖRETAGET     KONTAKT

VÅRA TJÄNSTER

TRÄDBESKÄRNING
Fruktträd, såsom äppel- och päronträd behöver beskäras regelbundet för att bli vackra och starka och för att ge frisk och riklig skörd. Dessa träd beskärs gärna under JAS-perioden, juli-september men kan även beskäras i februari-mars. Plommon- och körsbärsträd beskärs gärna på hösten, dessa behöver inte beskäras lika ofta som äppel- och päronträd. Angående andra trädsorter, vänligen kontakta oss för vidare information.

BESKÄRNING AV BUSKAR
Först och främst gallrar vi ur och rensar bort gammalt, tar ner på höjden om så önskas.

ROSBESKÄRNING
Det har varit brukligt att beskära rosorna när "björken har musöron" (ofta i början av maj). De senaste åren har dock väder och vind gjort att april oftast ter sig lämpligare. Exakt tidpunkt bedöms från år till år.

GRÄSKLIPPNING
Utförs enbart med kunds egna gräsklippare.

OGRÄSRENSNING

HÄCKKLIPPNING

NY- OCH OMPLANTERING AV RABATTER

KOMPONERING OCH SKÖTSEL AV KRUKOR INOMHUS OCH UTOMHUS

RÅDGIVNING
Angående växtval, jordförbättring m.m.

TRÄDGÅRDSSKOLA
För dig som vill lära dig mer om trädgård. På plats i din trädgård går vi igenom vad du har för växter och hur dessa på bästa sätt kan skötas. Kanske behöver en del delas, planteras om eller även kompletteras. Vi kan diskutera struktur och form, jordmån m.m.

STYLING AV TRÄDGÅRD
Till exempel uppsnyggning av rabatter, tillförsel av nya plantor för att tillföra färg och form, ogräsrensning, städning och komponering av krukor. Denna tjänst efterfrågas bland annat inför stora fester samt vid försäljning av hus.

------------------------------------------------------------

© Grönt och Skönt – Trädgårdshjälpen 2024